Cultuur

Eindhoven beter bekend als lichtstad mag wel dé cultuurstad van Noord-Brabant genoemd worden. Met de vele historische straatjes en steegjes, het evoluon en de Flying Pins zijn nog maar een kleine greep van de vele bezienswaardigheden van deze stad beschreven.

Eindhoven is een stad van de toekomst, hier krijgen architecten volop de ruimte om een modern en soms futuristisch gebouw neer te zetten. Hele gebieden zijn zo tegelijk aangepakt en in de toekomst ondergaan nog meer delen in de stad een grote metamorfose. 

Naast gebouwen en de bezienswaardigheden bied Eindhoven ook vele activiteiten en evenementen aan. Enkele voorbeelden van evenementen die elk jaar terugkomen in de stad zijn: STRP festival, ijssculpturenfestival zijn festivals die je zeker niet mag missen.

Neem een kijkje áchter de schermen van deze bekende Eindhovense bedrijven, instellingen en musea. 

Leuk als onderdeel van een dagprogramma of in combinatie met workshop, lunch of diner bij een van de vele eetgelegenheden in Eindhoven!

Ook voor een hapje en een drankje zit je goed in Eindhoven! Een breed scala aan verschillende restaurants en eetgelegenheden zitten op loopastand van elkaar. Zo valt er altijd wel iets in de smaak!

Meer over Eindhoven

Cultuur
Cultuur
Cultuur in Eindhoven
Studie
Studie
Studeren in Eindhoven
Uitgaan
Uitgaan
Uitgaansmogelijkheden
Sport
Sport
Sporten in Eindhoven