appartement
  • Vuurijzer
  • 5406BD Uden
  • € 1500 /mnd

Uniek zeer luxe afgewerkt 'vrijstaand' 4-kamerappartement met eigen parkeerplaats en eigen berging in afgesloten parkeergarage. Het zeer compleet uitgeruste appartement, gelegen op de 3e woonlaag, is voorzien 2 royale slaapkamers, een werkkamer/3e slaapkamer en een woonkamer van maar liefst 60 m2! De totale oppervlakte van het appartement is maar liefst 180 m2. Wooncomfort heeft centraal gestaan bij de afwerking van het appartement. Kwaliteit van keuken, sanitair, vloeren, verwarming etc. staan op hoog niveau. Het appartement is in 1999 opgeleverd. De centrale entree van het appartementencomplex wordt slechts met 4 appartementen gedeeld, de lift met drie.

Het kleinschalige appartementencomplex bestaat uit 'appartementvilla's' die elk één verdieping tellen. U heeft dus geen directe naaste buren! Het gebouw is gelegen tegenover weilanden waardoor u vanuit het appartement een onbelemmerd uitzicht heeft richting het uitgestrekte landschap.

Via het eigen portaal heeft u toegang tot het appartement. De 2 slaapkamers zijn 13 m2 en ruim 24 m2 groot. De minst grote slaapkamer beschikt over op maat gemaakte kastenwanden waarin een logeerbed is verwerkt. Het realiseren van een 2e badkamer is hier mogelijk. De grootste slaapkamer heeft een badkamer met een stoomcabine. Naast de toiletruimte in de hal, heeft u ook nog uw eigen toilet in de badkamer. De werkkamer staat in open verbinding met de woonkamer. Deze lichte ruimte zou, na het plaatsen van een scheidingswand, tevens dienst kunnen doen als 3e slaapkamer. Momenteel heeft het echter de uitstraling van een klassieke werkhoek.

De ruimte en de hoeveelheid daglicht in de 60 m2 grote doch knusse woonkamer moet u zelf ervaren. Deze woonkamer is voorzien van een eiken parketvloer en wanden met spachtelputz. De eethoek staat in open verbinding met de keuken. Deze prachtige SieMatic keuken is voorzien van een luxe tijdloze inrichting met alle nodige huishoudelijke apparatuur en granieten bladen. Overige apparaten kunt u eenvoudig kwijt in de bijkeuken/berging. Hier bevindt zich de wasmachine aansluiting en cv-combi-ketel. Tevens vindt u hier de centrale stofzuiginstallatieunit.

Woning kan gestoffeerd dan wel gemeubileerd worden aangeboden
Huurprijs exclusief verbruik gas water electra